Abonnementen

Op onze website treft u bij elke kartbaan een 'beker' aan met de tekst Brons, Zilver, Goud en Platinum. Afhankelijk van de beker treft u uitgebreiderde informatie aan over de kartbaan.

 

Brons

Brons is onze standaard kartbaan vermelding. De meest essentiele informatie wordt getoond aan u. Waaronder in ieder geval Naam, Adres, Postcode en Plaats van de kartbaan. Ook wordt de buienradar getoond met een weersverwachting, handig als je wilt gaan kartbanen op een buiten kartbaan.

 

Zilver

Zilver geeft naast het onder Brons vermelde ook weer wat voor soort ondergrond de kartbaan uit bestaat. Hout, Beton of Asfalt geven een totaal andere dimensie met rijden. U kunt zelf bepalen wat u fijn vindt.

Niet geheel onbelangrijk: u ziet ook de prijs per heat. Actieprijzen uitgezonderd. 

 

Goud

De gouden beker is de optie die je het meeste tegen zult gaan komen op onze website. Vrijwel alle informatie tonen we hier. 

Bijvoorbeeld het telefoon nummer, maar ook baanlengte's, openingstijden en of je vooraf kan reserveren bij de kartbaan. Als een kartbaan (tijdelijk) actieprijzen heeft vind je dat hier ook terug.

 

Platinum

Deze optie laat echt alles zien wat Brons, Zilver en Goud heeft, aangevuld met website link, e-mail adres, maar ook de snelheid van de karts, afwijkende informatie van de openingstijden.

Niet geheel onbelangrijk: een routebeschrijving naar de kartbaan van uw keuze en of er nog evenementen zijn, of andere faciliteiten zoals bijvoorbeeld lasergamen of bowlingbaan.